WiFi installeren in voertuigen? Ontdek de mogelijkheden bij Maxview

Mobiele WiFi systemen zijn draagbare apparaten die een signaal uitzenden en gebruikers toegang bieden tot het internet. Deze systemen zijn handig voor mensen die onderweg zijn en behoefte hebben aan WiFi in voertuigen zonder afhankelijk te zijn van openbare WiFi-netwerken of eigen 4G of 5G.


Waar worden WiFi systemen voornamelijk gebruikt?

  • In een voertuig dat voorzien is van een WiFi systeem, is er altijd toegang tot het internet, zolang er voldoende dekking is van mobiele data-netwerken.
  • Een WiFi systeem biedt toegang tot beveiligde internetverbindingen. Dit is handig voor mensen die vaak in openbare WiFi-netwerken werken, waarbij de veiligheid en privacy niet altijd gewaarborgd zijn.
  • Mobiele WiFi systemen zijn ook handig voor chauffeurs die bijvoorbeeld naar het buitenland reizen met hun vrachtwagen. Door gebruik te maken van lokale mobiele data-netwerken, kunnen gebruikers voorkomen dat ze hoge roamingkosten moeten betalen voor internetgebruik.
  • Ook voor het aansluiten van meerdere apparaten op het internet is het een flexibele oplossing. Door gebruik te maken van een mobiel WiFi systeem kunnen laptops, tablets en smartphones tegelijkertijd aangesloten worden.


Wil u graag Mobiele Wi-Fi laten installeren in uw voertuig? Maxview bespreekt graag de verschillende mogelijkheden voor uw project, rekening houdend met uw budget. Vraag een offerte aan of neem contact op.