Fleet management systemen

Fleet management systemen geïnstalleerd door Maxview bieden een optimaal beheer van uw voertuigen, variërend van vrachtwagens tot personenauto's.

  • Krijg een beter inzicht in het gebruik van uw transportmiddelen
  • Verbeter de veiligheid en productiviteit van uw werknemers
  • Verminder onnodige kosten

Track & Trace

Met onze geavanceerde voertuigvolgsystemen kunt u altijd en overal de locatie van uw voertuigen in realtime bijhouden, evenals hun afgelegde afstanden en tijden.

Deze voertuigvolgsystemen bieden verschillende functies om u te helpen uw wagenpark beter te beheren en uw operationele efficiëntie te verbeteren.


Fleet dashcams

Fleet dashcams zijn een complete oplossing voor het monitoren van uw wagenpark en het verhogen van veiligheid op de weg. Dankzij automatische waarschuwingen bij afwijkend rijden, bumperkleven of in slaap vallen, zijn uw chauffeurs optimaal beschermd. Ook kunt u steeds HD-beelden bekijken van hard rijden, bijna-ongevallen en aanrijdingen.

Verder bieden onze Fleet dashcams ook bewijs tegen valse schadeclaims en minimaliseren ze de kosten bij ongevallen. Met audiowaarschuwingen in de cabine en cloudgebaseerde videobeelden bent u altijd voorbereid op onverwachte gebeurtenissen onderweg.


Digitale tachografen

Maxview biedt een digitale oplossing waarmee u tachograafbestanden op afstand kunt downloaden om te voldoen aan de wetgeving, uitval van voertuigen te verminderen en dagelijkse processen vlot te laten verlopen. Voertuigen hoeven niet langer fysiek aanwezig te zijn om de meest recente tachograafdata uit te lezen. U kan steeds zicht krijgen op up-to-date bestanden zonder de chauffeur lastig te vallen.


Remote systemen

Met remote systemen voor datacommunicatie kunt u gemakkelijk alle voertuiggegevens verzamelen en doorsturen naar een gecentraliseerd systeem. Dit zorgt ervoor dat u altijd inzicht heeft in de prestaties en locatie van uw voertuigen. Met real-time monitoring en rapportage kunt u uw wagenpark efficiënter beheren en de kosten verlagen en zich volledig concentreren op uw bedrijfsactiviteiten.


Autodeelsystemen

Autodeelsystemen, ook wel carsharing systemen genoemd, bieden een gemakkelijke en kosteneffectieve manier om een auto te delen. In plaats van het bezitten van een auto, kunt u deze met anderen delen en alleen betalen voor het gebruik ervan wanneer u het nodig heeft. Met carsharing heeft u altijd toegang tot een auto, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onderhoud, reparaties of parkeerplaatsen.

Wilt u graag de mogelijkheden voor fleet management systemen bespreken? Vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact op met Maxview.