Interieur

Wij begrijpen hoe belangrijk veiligheid is. Daarom bieden wij een uitgebreide selectie bewakingscamera's voor het interieur van uw bedrijfsvoertuigen. Met onze geavanceerde technologie kunt u steeds een oogje in het zeil houden bij uw voertuigen en uw medewerkers, zelfs wanneer u niet aanwezig bent.
Exterieur

Dode hoek actieve camera's

Dode hoeken zijn een veelvoorkomend probleem bij voertuigen. Ze kunnen leiden tot gevaarlijke situaties en ongevallen. Met onze dode hoek actieve camera's is dit verleden tijd. Deze camera's zijn voorzien van RADAR-technologie, waardoor ze automatisch de dode hoek detecteren en een waarschuwingssignaal afgeven als er een obstakel in de buurt is. Zo kunt u tijdig reageren en ongelukken voorkomen.


Achteruitrijcamera's

Bent u op zoek naar een manier om het achteruitrijden met uw voertuig veiliger te maken? Achteruitrijcamera’s bieden u een helder en duidelijk beeld van wat er achter uw voertuig gebeurt. Dit maakt het gemakkelijker om te manoeuvreren en te parkeren. Verder vermindert het ook het risico op ongevallen en schade aan uw voertuig.


360° surround-camera’s

360° surround-camera’s zijn perfect voor grote voertuigen zoals dubbeldekkers en vrachtwagens die zich in drukke stedelijke omgevingen bevinden, waar van overal obstakels kunnen opduiken. Ze zijn speciaal ontworpen om manoeuvres te vergemakkelijken en obstakels te detecteren. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op het besturen van uw voertuig zonder u zorgen te maken over beschadigingen of ongevallen. Een optimale beveiliging met een camerasysteem van Maxview.

Alle camerasystemen zijn ontworpen om uw transportmiddelen en werknemers veilig te houden. Onze hoogwaardige producten en deskundige ondersteuning zullen ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt, wetende dat uw voertuigen beschermd zijn.

Een offerte aanvragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze diensten.